Ge dig själv den bästa julklappen

By:

Har du besvär av åderbråck och funderar på att operera dig?

På Din Venklinik hjälper vi dig som vill bli av med dina åderbråck, oavsett om det är för första gången du söker eller om du tidigare gjort en operation med otillfredsställande resultat. Vi ligger i framkant av forskningen inom området, och tillämpar endast metoder med vetenskapligt bevisad effekt. Behandlingarna är skonsamma och garanterar ett fint resultat utan ärr. Vid samtliga typer av behandling tar vi inte bara bort alla synliga åderbråck, utan även orsaken till dem.

Vi behandlar åderbråck med kirurgi, ultraljudsguidat skum, laser, VNUS Closure, eller en kombination av metoderna. Samtliga metoder görs med exakt precision och är självklart individanpassade. För att komma fram till den bästa behandlingsstrategin för just dig, gör vi en omfattande förundersökning. I den ingår en allmän klinisk utvärdering där kärlkirurgen identifierar var åderbråcken finns. Därefter göras en så kallad duplex scanning, där kirurgen med ultraljud och doppler direkt kan se venerna och mäta i vilken riktning blodet flyter i dem. Genom denna duplex scanning identifierar kärlkirurgen vilka venklaffar som är defekta och markerar de ställen som skall opereras.

Vid behandling av svårare åderbråck, till exempel sådana som opererats tidigare, är det särskilt viktigt att kunna välja mellan flera metoder. Härmed kan man behandla alla typer av åderbråck, med undantag för vissa patienter som på grund av problem med de djupa venerna skall behandlas med kompressionsstrumpor.

För ett tillfredsställande och hållbart resultat, är det för de flesta också viktigt att man tar bort alla synliga åderbråck, oavsett vilken behandlingsmetod som väljs. Detta kan göras i samma session, och föregår vid ”utdragning” av åderbråcken av flera 1-2 mm mikrosnitt i huden. Dessa behöver inte sys och lämnar inga ärr.

Just nu erbjuder vi gratis förundersökning under december och januari, så varför inte ge dig själv den bästa julklappen i år? 

Välkommen att boka tid!

Posted in: Uncategorized