Namnlappar för alla tillfällen

By:

Har du tröttnat på att barnens kläder försvinner på dagis? Letar du ett unikt namnband till dina kreationer? Har du bråttom och behöver märka något snabbt? Då har vi den perfekta lösningen för dig!

Vi har marknadens största utbud av namnlappar för alla tillfällen. Hos oss hittar du allt ifrån enkel strykmärkning för kläder till vävda etiketter för professionell textilproduktion. Vi har bland annat tygklistermärken, labelyourself tags, broderad badge, logoband, presentband, läder- metall- och gummimärken samt namnskyltar med kardborreband.

För dig som vill kunna märka dina eller barnens kläder snabbt och enkelt, rekommenderar vi våra billiga strykmärken. De tar 10 sekunder att fästa och fungerar på alla typer av kläder t.ex. jackor, mössor, handskar, tröjor, byxor, gummistövlar m.m. Väljer du till en figur så kan även de minsta barnen hitta sina kläder. Märkena tål 90° tvätt och torktumling, är fria från ftalater och PVC, färgar inte av sig samt är tillverkade i en mjuk kvalitet som inte irriterar huden.

Jobbar du med textilproduktion, på fritiden eller professionellt? Varför inte ge dina kreationer en unik och personlig touch med våra vävda, exklusiva etiketter? De håller hög kvalitet och du designar själv etiketterna avseende färg, storlek, design och vikning. 

Tidsbrist? Inga problem, det löser du med våra praktiska Labelyourself tags. Dessa namnlappar stryks fast på 10 sekunder, varpå du skriver önskad text själv med penna. Snabbare leveranstid eftersom märket inte behöver tillverkas. Tål 60 graders tvätt och torktumling.

Ett annat alternativ för dig som har bråttom, är namnstämpeln. Den är lätt och rolig att använda, här går det verkligen snabbt att märka kläder! Våra namnstämplar levereras med en avtagbar tryckplatta, så att du enkelt kan ändra texten.

För dig som behöver en namnskylt till din uniform, skjorta, m.m., så har vi en bra och billig lösning. Våra namnskyltar med kardborreband är mycket praktiska och har invävd text för bättre hållbarhet. Dessa skyltar håller en fantastisk kvalitet och du väljer såklart själv texten.

Med vårt gedigna utbud vågar vi garantera att vi har det du söker, och om du mot förmodan inte hittar exakt det du vill ha – tveka inte att kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning!
Posted in: Namnlappar