Söker du en paketvåg? Vi har den!

By:

Ska du skicka brev eller paket och har tröttnat på att gissa hur mycket porto du ska frankera med? Brukar du få böter från postverket för felfrankering? Då kan en paketvåg vara lösningen!

På Vågexperten hittar du allt ifrån de allra minsta och smidigaste brevvågar för skrivbordet, till kraftfullare pall- och industrivågar för tyngre leveranser i ditt företag eller organisation. Våra vågar garanterar dig en noggrann mätning från enstaka gram upp till 16 kg.

Samtliga paketvågar har en lättläst display vilket ger en snabb avläsning av resultatet. Om du har mycket stora paket kan du med fördel välja en paketvåg med extra display och sladd. Vågarna har möjlighet till olika inställningar så du till exempel lätt kan ändra viktenheten från kilo till pound. Alla våra paketvågar är solida och tåligt konstruerade, vilket garanterar en lång livslängd. De är dessutom tillverkade i en stilfull och modern design som är lätt att hålla ren. En paketvåg från Vågexperten är perfekt för både små och stora uppgifter, när du vill vara säker på att känna till den rätta vikten på din försändelse.

Men med en paketvåg från Vågexperten får du så mycket mer. Vi är inte bara Skandinaviens största leverantör av vågar och mätutrustning, vi har dessutom nätets mest omfattande sortiment. På Vågexperten kan du vara säker på att alltid få den allra bästa kvalitén och kundservicen, samtidigt som du får konkurrenskraftiga priser. 

Vi har direktkontakt med våra tillverkare och kan därmed få svar på alla tekniska frågor för varje specifik vara. Vi använder bara välrenommerade, europeiska leverantörer som kan försäkra oss om att våra produkter tillverkas under lämpliga förhållanden. Dessutom kvalitetskontrollerar vi själva varorna, för att du som kund endast ska få det allra bästa.

Vågexpertens sortiment består av produkter i alla prisklasser och kvaliteter och vi kan därför matcha alla behov.

Välkommen in!

 

 

 

 

Posted in: Uncategorized