Stilfulla möbler till restaurangen

By:

Ska du öppna restaurang eller förändra din verksamhets inredning?

Hos oss på Zederkof A/S får du tillgång till ett stort sortiment av restaurangmöbler och inredning.

Här kan du välja bland olika bordstyper, bordsplattor och underdelar till bord. Du kan själv skräddarsy ditt restaurangbord, eller konsultera oss för rådgivning till just din verksamhet. Vi har bord i många olika utföranden, materiel, färger och former. Vårt mest populära bord är ur serien Classic, ett stabilt träbord i olika storlekar. Letar du efter plastbord i hög kvalitet? Vi har även alla typer av plastbord, som samtliga är tillverkade i en kvalitet som verkligen tål att användas. 

Behöver du nya stolar finns det allt ifrån lätta, stapelbara stolar för praktisk lagring, till mer stabila och tyngre stolar för stationärt bruk. Hos oss hittar du stolar i enklare utförande, eller med mjuk stoppning i sits och ryggstöd för den finare restaurangen där du vill att gästerna ska sitta extra bekvämt. Vi har stolar med eller utan armstöd, trästolar, plaststolar och stolar i rostfritt stål. Samtliga modeller finns i ett stort antal färger och nyanser för att du ska kunna matcha lokalens färgsättning perfekt. Du finner mjuka, behagliga färgskalor som sätter en diskret prägel på rummet, och mer markanta färgskalor för att få en lite livligare känsla. Vad du än söker – vi har stolar för alla behov.

Har du en uteservering till din verksamhet? På Zederkof A/S finns även värmelampor, personbarriärer, grillar och parasoll. Vi utför också tryck och profilering, till exempel för restaurangens parasoll.

Du kan handla online hos Zederkof A/S när du har lust och dygnet runt. Besök vår webbshop för inspiration till inköp av bland annat möbler och inventarier. Behöver du hjälp med idéer och utförande, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Om du saknar något i sortimentet är det bara att höra av sig, vi utökar stadigt urvalet och allt får inte plats i webshopen. Du kan också anlita oss för en totalentreprenad – Designers Lounge. Det är ett framgångsrikt koncept där vi tar hand om allt från design/inredning till färdig uppställning.

För att du som kund ska känna dig extra trygg, har vi endast valt stabila leverantörer och samarbetspartners. För att klara av vår distribution lokalt samt internationellt, samarbetar vi därför med DHL, Blue Water, TNT och Danske Fragtmænd.

Zederkof A/S är dessutom stolta att vara Skandinaviens ledande leverantör av Contract Furniture till café, restaurant och event.

Välkommen att höra av dig med dina önskemål och frågor.

Posted in: Uncategorized